Thursday, January 16, 2014

KİRLENMEK GÜZELDİR MUHTEŞEM İKİLİ OMO VE YUMOŞ





kirlenmek guzeldir muhtesem ikili omo ve yumos 1


Çamaşır deterjanı dendiğinde ilk akla gelen ve tercih edilen omo ve yumoş ikilisinden geçen gün bir hediye aldım,şık bir valiz içinde gelen bu ikili açtığım anda bana kendimi özel hissettirdi,aile fotoğraflarımız üzerinde


Sevgili aylin,


     Hayatınızın en güzel anılarını bir valize sığdıramasak da, bebeğinizle ışıldayan hayatınıza yumuşacık bir dokunuş da bizden olsun dedik. Bebeğinizi sizin kadar düşünen muhteşem ikili Omo&Yumoş Sensitive ile kalktık size geldik yazılmıştı.


Dediğim gibi evde deterjan bittiğinde alınan her daim omo olmuştur ve şimdi bu yeni ikiliyi de büyük bir mutlulukla kullanmaya başladım, bebeğimin hassas cildine uygun ve kokusu muhteşem bundan sonrada kullanılmaya devam edecek bizim evde.










kirlenmek guzeldir muhtesem ikili omo ve yumos 2










Malum çocuk olan evde çamaşır makinesi hiç durmadan çalışır,ev mis gibi yumoş kokuyor çamaşırlar ütülenip dolaba yerleşiyor.










  Omo ve Yumoş Sensitive tarafından hazırlanan “Bebeğim ve Ben” mobil uygulaması, hem yeni anneler hem de anne adayları için geliştirildi! Doğum öncesi ve sonrası annelerin en yakın yardımcısı olan bu uygulamayı  https://itunes.apple.com/tr/app/bebegim-ve-ben/id739317276  adresinden indirebilirsiniz







Yumoş  sayfası   : www.yumos.com


Facebook         : www.facebook.com/ YumosTurkiye 


Twitter          : twitter.com/YumosTR







“Muhteşem İkili”


Facebook Uygulaması  : apps.facebook.com/ yumosmuhtesemikili/


OmoKadınlarKulübü      : www.omokadinlarkulubu.com
























No comments:

Post a Comment